FlexCars din leasingpartner!

Stilstandsleasing

Vi tilbyder dig at finansiere dit køretøj i den periode hvor din bil, ikke er indregistreret. Det betyder for dig, at bilens restværdi ikke skal indfries efterfølgende bilens aktive leasingperiode er ophørt – typisk efter en sommer- eller vinterperiode. Ved ophør af ”Stilstandsperiode” indregistrerer vi det samme køretøj til dig, hvilket betyder at du altid kører i den bil, som du ikke har lyst til at skille dig af med. Vi kan derudover tilbyde dig stilstandsleasing indtil køretøjet er solgt efterfølgende aktiv leasingperiode er ophørt. Under stilstandsleasing perioden betaler du kun for forrentning af bilens pris u / afgift og afskrivning + moms. Køretøjet opholder sig hos dig under stilstandsleasing uden nummerplader og forsikres, som ”stilstandsforsikring” der dækker for tyveri og brand.

Kontakt os, hvis du ønsker en stilstandsleasing periode, eller blot ønsker flere informationer om dette tilbud.

FlexCars realiserer din drøm

Leasing af drømmebilen med flexleasing, er vejen til at dine drømme hurtigt blive opfyldt – du er mere end velkommen til at kontakte os, for et leasingforslag, eller blot høre nærmere om dine muligheder. FlexCars sørger for Flexleasing af drømmebilen

FlexCars din leasingpartner!

Kør drømmebilen med FlexCars – din leasingpartner!

Vi ønsker til stadighed at kunne dele de mange erfaringer, vi har gjort os gennem årene i Tyskland, med vore mange danske kunder og har i den forbindelse stiftet selskabet: FlexCars A/S.
Du er meget velkommen til at kontakte os for nærmere. Vi er klar til at kunne hjælpe dig med at realisere dine vildeste, sjoveste eller blot de mest fordelagtige / økonomisk forsvarlige bil. Enten som flexleasing Splitleasing.