FlexCars din leasingpartner!

FlexCars Historie

FlexCars historie – Leasing af prestigefyldte bilmodeller, som f.eks. BMW, Audi, Porsche med FlexCars

HISTORIE

FlexCars - 15 års erfaring vi deler med vore mange danske kunder

Det hele startede tilbage i 2006, af ren og skær interesse for de lidt anderledes biler, men som samtidig stort set var uopnåelige i forhold til det danske afgiftsystem. Vi ønskede at gøre det muligt for danskerne at køre deres drømmebil, dog uden de høje danske afgifter. Derfor undersøgte vi hvordan leasing af bil – prestigefyldte bilmodeller, som f.eks. BMW, Audi, Porsche, kunne blive til virkelighed for den almene dansker.

Faktisk startede det for rigtig mange år siden. Når vi kørte på de tyske motorveje og så den ene flotte Audi, BMW, Ferrari og Porsche efter hinanden. Vi tænkte så det knagede. Hvordan kunne vi dog på lovlig og legal vis få mulighed for at køre i en ( eller to) af disse biler, uden at vi skulle fraflytte Danmark.

Som så meget andet her i livet var det en tilfældig bytur, som gav os muligheden for at realisere drømmen. Vi hørte af omveje at periodeafgifterne var kommet til Danmark. Dog med det forbehold,  at det kun var udenlandske virksomheder der havde mulighed for at tilbyde indregistrering af bilerne i Danmark på danske nummerplader. OG samtidig kun betale dansk registreringsafgift i forhold til hvor lang tid bilen rent faktisk opholdte sig i Danmark.

Som de interesserede og nysgerrige mennesker vi er, undersøgte vi mulighederne for at realisere vore bildrømme. Og efter en lang, besværlig og til tider ufremkommelig vej besluttede vi at stifte selskabet: FlexCars GmbH.

Sidenhen har den danske regering tilladt, at også danske virksomheder har mulighed for at tilbyde flexleasing – som det hedder i folkemunde. Vi, hos FlexCars, foretrækker dog at kalde vores koncept for: “Leasing med periodeafgift”

Vi har siden starten gjort os mange spændende erfaringer med vores leasingkoncept. Både i forhold til det generelle bilmarked, vore kunder og især i forhold til “Told & SKAT” – som har været svævende i deres tolkning af EU-direktivet fra 2003.

SKAT udarbejdede dog et såkaldt “Styre signal “ i 2010, som gør det muligt, for FlexCars og vore kunder, at kunne forholde os konkret til lovgivningen på området indenfor flex- og splitleasing.

Vi ønsker til stadighed at kunne dele de mange erfaringer, vi har gjort os gennem årene i Tyskland, med vore mange danske kunder og har i den forbindelse stiftet selskabet: FlexCars A/S.

Du er meget velkommen til at kontakte os for nærmere. Vi er klar til at kunne hjælpe dig med at realisere dine vildeste, sjoveste eller blot de mest fordelagtige / økonomisk forsvarlige bil. Enten som flexleasing Splitleasing.

“Hvorfor betale mere end nødvendigt . . . ?”

FlexCars din leasingpartner!

Kør drømmebilen med FlexCars – din leasingpartner!

Vi ønsker til stadighed at kunne dele de mange erfaringer, vi har gjort os gennem årene i Tyskland, med vore mange danske kunder og har i den forbindelse stiftet selskabet: FlexCars A/S.
Du er meget velkommen til at kontakte os for nærmere. Vi er klar til at kunne hjælpe dig med at realisere dine vildeste, sjoveste eller blot de mest fordelagtige / økonomisk forsvarlige bil. Enten som flexleasing eller splitleasing.