FlexCars din leasingpartner!

Splitleasing

Splitleasing

Splitleasing – en prestigefyldt firmabil uden privatbeskatning!

I Danmark har vi en høj beskatning af værdien af fri bil, som gør at mange medarbejdere måske vælger den billigste bil, for at undgå at betale den høje privatbeskatning. En prestigefyldt firmabil, er dog lidt sjovere at køre i, og samtidig signalerer den også firmaets og medarbejderens værdier og seriøsitet. Har du en virksomhed, hvor du har kørende konsulenter, som bruger de fleste timer på landevejen, er det vigtigt med et ”kontor” som giver en god siddende ”arbejdsstilling”, og stor køreglæde.

Når en bil splitleases, fordeles omkostningerne mellem virksomheden og medarbejderen, efter hvor meget medarbejderen årligt kører erhvervs- og privatmæssigt. Dette gøres let og enkelt ved hjælp af en elektronisk GPS baseret kørebog, hvilket betyder at arbejdsgiver slipper for en masse tidskrævende papirarbejde. Splitleasing betyder bl.a., at privatbeskatning undgås, hvad enten du er medarbejder eller din egen arbejdsgiver. Den største besparelse opnås, hvis der primært køres erhvervsmæssigt. Som arbejdsgiver mindskes udgifterne, da bilen bliver indregistreret på en flexleasing ordning, hvor registreringsafgiften kun betales for en periode ad gangen samt medarbejderen selv betaler sin del af bilens driftsomkostninger. Ønsker du flere uddybende detaljer på splitleasing, er du velkommen til at kontakte os og høre mere om fordelene for din virksomhed og din medarbejder.

FlexCars realiserer din drøm

Leasing af drømmebilen med flexleasing, er vejen til at dine drømme hurtigt blive opfyldt – du er mere end velkommen til at kontakte os, for et leasingforslag, eller blot høre nærmere om dine muligheder. FlexCars sørger for Flexleasing af drømmebilen

FlexCars din leasingpartner!

Kør drømmebilen med FlexCars – din leasingpartner!

Vi ønsker til stadighed at kunne dele de mange erfaringer, vi har gjort os gennem årene i Tyskland, med vore mange danske kunder og har i den forbindelse stiftet selskabet: FlexCars A/S.
Du er meget velkommen til at kontakte os for nærmere. Vi er klar til at kunne hjælpe dig med at realisere dine vildeste, sjoveste eller blot de mest fordelagtige / økonomisk forsvarlige bil. Enten som flexleasing Splitleasing.