Om FlexCars

Leasing af BMW, Audi eller Porsche via Flex- og Splitleasing

Vores leasingkoncept bygger på det det helt enkle flexleasing princip:

Kør så godt, som muligt – og så billigt, som muligt.

“Når nu muligheden er til stede for at komme til at køre lidt sjovere, lidt mere sporty, og lidt mere prestigefyldt – skulle vi måske koncentrere os om Flex- og Splitleasing af biler og motorcykler, som vi umiddelbart kun kan drømme om” Leasing af BMW, Audi eller Porsche via Flex- og Splitleasing, gør at din drøm kan blive til virkelighed. Hos FlexCars tilbyder vi dig at opfylde dine leasing ønsker om bil, både sommer og vinter og leasing af motorcykel i sommer perioden. Vi tilbyder dig med andre ord, at levere lige præcis det leasing køretøj du måtte ønske dig. Vel og mærke til en pris hvor du næsten selv bestemmer hvad du vil betale for fornøjelsen.

FlexCars samarbejder med et bredt udvalg af top-professionelle autoriserede forhandlere i Tyskland. Derfor kan vi tilbyder dig specielt at levere flexleasing biler som: Audi, BMW, Mercedes & Porsche.

Skulle du have specielle leasing ønsker om at køre: Aston Martin, Bentley, Ferrari eller Lamborghini m.v. kan vi naturligvis også hjælpe dig med at levere disse biler, som flexleasing eller splitleasing.

Vi glæder os til at modtage dine leasing ønsker – vi vil gøre vores absolut bedste for at give dig en oplevelse af professionel leasingservice.

Kim Høyer Malling

Partner

Dan Høyer Malling

Partner

Kontakt os alleredde i dag !

Vi kan opfylde din drøm om at køre lidt mere sporty, lidt sjovere – og så billigt som muligt.